For elever og ansatte i Ullensaker kommune

Alle elever og ansatte i Ullensaker kommune har gratis deltakelse i Norgesløpt via denne påmeldingssiden. 

NB! Viktig at man bruker disse linkene nedenfor for påmelding. Bruker man påmeldingslinken på hovedsiden så vil man måtte betale for deltakelsen.

I år blir også Norgesløpet litt annerledes enn vanlig. Løpet arrangeres med flere grupper på maks 200 løpere som starter med 1 times mellomrom. Dette medfører at en del puljer kommer til å gå fulle og vi kan ikke garantere at man for ønsket pulje om man ikke melder seg på tidlig. 

For å være litt behjelpelig med de som skal på høstferie starter vi Norgesløpet allerede torsdag 24. september som i første omgang vil være forbehold elever og ansatte i Ullensaker kommune i tillegg til funksjonærer. Da planlegger vi følgende løp:

  • kl. 17:30 Barneløp
  • kl. 18:30 5 km - Ida Eides Minneløp

Hoveddelen av Norgesløpet arrangeres 3. og 4. oktober. Dersom du ønsker å løpe i en spesifikk pulje i en av disse dagene, melde deg i linken nedenfor og deretter send e-post til norgeslopet@gmail.com med spesifikasjon av hvilken pulje du ønsker. Se oversikt over puljer under Deltakerinfo.

Andre spørsmål kan også rettes til norgeslopet@gmail.com, men merk med Ansatt Ullensaker kommune eller Elev Ullensaker kommune.