For elever og ansatte i Ullensaker kommune, 
funksjonærer og andre som ikke kan løpe 3. - 4. okt. 

Alle elever og ansatte i Ullensaker kommune har gratis deltakelse i Norgesløpt via denne påmeldingssiden. Det samme har også funksjonærer. Det er også anledning for andre å melde seg på denne dagen dersom man ikke har mulighet 3.-4. oktober. 

NB! Viktig at man bruker disse linkene nedenfor for påmelding. Bruker man påmeldingslinken på hovedsiden så vil man måtte betale for deltakelsen.

I år blir også Norgesløpet litt annerledes enn vanlig. Løpet arrangeres med flere grupper på maks 200 løpere som starter med 1 times mellomrom. Dette medfører at en del puljer kommer til å gå fulle og vi kan ikke garantere at man for ønsket pulje om man ikke melder seg på tidlig. 

For å være litt behjelpelig med de som skal på høstferie starter vi Norgesløpet allerede torsdag 24. september som i første omgang vil være forbehold elever og ansatte i Ullensaker kommune i tillegg til funksjonærer. Da planlegger vi følgende løp:

  • kl. 17:30 Barneløp
  • kl. 18:30 5 km - Ida Eides Minneløp

ALLE som skal delta torsdag 24. september:
- møt opp i god tid for å hente startnummer før løpet. Beregn noe kø og anbefalt ca. 30 min før start. Startnummer hentes på Jessheim stadion og starten er på gangvegen på østsiden av stadion. Se kart nedenfor.
- meld deg på i forkant. Det er ikke sikkert vi rekker å etteranmelde alle på stedet dersom det kommer mang ei siste liten. 


Hoveddelen av Norgesløpet arrangeres 3. og 4. oktober. Dersom du ønsker å løpe i en spesifikk pulje i en av disse dagene, melde deg i linken nedenfor og deretter send e-post til norgeslopet@gmail.com med spesifikasjon av hvilken pulje du ønsker. Se oversikt over puljer under Deltakerinfo.

Andre spørsmål kan også rettes til norgeslopet@gmail.com, men merk med Ansatt Ullensaker kommune eller Elev Ullensaker kommune.

Løypekart Ide Eides minneløp torsdag 24. september
Løypekart Ide Eides minneløp torsdag 24. september